Prirodni enzim za piće 700 ml

60,00 kn

Prehrambeni proizvod

Staklena ambalaža

 

Opis

Prirodni enzimi za piće (probavni enzimi) proizvode se od organskih citrusa iz eko uzgoja provjerene kvalitete. Koristim citruse od limuna, naranči, crvenih naranči, grejpova, kumkvata i kiwija.

Prirodni enzimi dobivaju se fermentiranom ekstrakcijom od cjelovitih plodova citrusa te se nakon fermentacije procijeđuju i mogu koristiti. Cijeli proces proizvodnje traje nekoliko mjeseci. Zbog izuzetno visoke koncentracije vitamina, minerala i enzima dnevno se pije vrlo mala doza od 30 do 50 ml. Osim u slučajevima ozbiljnijih zdravstvenih problema može se koristiti veća doza.

Ova vitaminsko-mineralno-enzimska bomba može zamijeniti jutarnju kavu te nas tako poprilično razbuđuje i diže, a nikako nije preporučljivo piti navečer jer nas može držati budnima do sitnih jutarnjih sati.

Može se koristiti i za ljude i za životinje (kućne ljubimce).

Uputstvo za uporabu:

Ovaj prirodnim procesom fermentacije i ekstrakcije dobiven proizvod prepun je vitamina, minerala i enzima. Dnevna doza je 30 do 50 ml i može se piti svakodnevno, a najbolje je natašte prije doručka. Zbog kiselkastog okusa može se lagano razblažiti vodom (otprilike jednaka količina koju smo namjeravali popiti) ili se može dodati u svježe iscijeđeni sok ili smoothie. Može se po potrebi zasladiti sa malo meda ili nekog drugog prirodnog sladila, ali preporuka je da ukoliko je potrebno zasladiti, sladilo bude Imuno+. Zbog velike koncentracije C vitamina, koji je jaki antioksidans, rok trajanja je dosta dug, no svjedno potrebno je staviti u frižider, pogotovo nakon otvaranja.
Proizvod mogu koristiti odrasli, djeca i kućni ljubimci.
Nije testirano na životinjama.
U sebi ne sadrži umjetna sladila, bojila, aditive ili konzervanse.

Customer reviews

5 stars 0 0 %
4 stars 0 0 %
3 stars 0 0 %
2 stars 0 0 %
1 star 0 0 %

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Prirodni enzim za piće 700 ml”