Prirodni enzim za piće 370 ml

5.00 out of 5 based on 2 customer ratings
(2 customer reviews )

35,00 kn

Prehrambeni proizvod

Staklena ambalaža

 

Opis

Prirodni enzimi za piće (probavni enzimi) proizvode se od organskih citrusa iz eko uzgoja provjerene kvalitete. Koristim citruse od limuna, naranči, crvenih naranči, grejpova, kumkvata i kiwija.

Prirodni enzimi dobivaju se fermentiranom ekstrakcijom od cjelovitih plodova citrusa te se nakon fermentacije procijeđuju i mogu koristiti. Cijeli proces proizvodnje traje nekoliko mjeseci. Zbog izuzetno visoke koncentracije vitamina, minerala i enzima dnevno se pije vrlo mala doza od 30 do 50 ml. Osim u slučajevima ozbiljnijih zdravstvenih problema može se koristiti veća doza.

Ova vitaminsko-mineralno-enzimska bomba može zamijeniti jutarnju kavu te nas tako poprilično razbuđuje i diže, a nikako nije preporučljivo piti navečer jer nas može držati budnima do sitnih jutarnjih sati.

Može se koristiti i za ljude i za životinje (kućne ljubimce).

Uputstvo za uporabu:

Ovaj prirodnim procesom fermentacije i ekstrakcije dobiven proizvod prepun je vitamina, minerala i enzima. Dnevna doza je 30 do 50 ml i može se piti svakodnevno, a najbolje je natašte prije doručka. Zbog kiselkastog okusa može se lagano razblažiti vodom (otprilike jednaka količina koju smo namjeravali popiti) ili se može dodati u svježe iscijeđeni sok ili smoothie. Može se po potrebi zasladiti sa malo meda ili nekog drugog prirodnog sladila, ali preporuka je da ukoliko je potrebno zasladiti, sladilo bude Imuno+. Zbog velike koncentracije C vitamina, koji je jaki antioksidans, rok trajanja je dosta dug, no svjedno potrebno je staviti u frižider, pogotovo nakon otvaranja.
Proizvod mogu koristiti odrasli, djeca i kućni ljubimci.
Nije testirano na životinjama.
U sebi ne sadrži umjetna sladila, bojila, aditive ili konzervanse.

Customer reviews

Rated 5.00 out of 5 stars
2 reviews
4 stars 0 0 %
3 stars 0 0 %
2 stars 0 0 %
1 star 0 0 %

2 reviews for Prirodni enzim za piće 370 ml

 1. 5 out of 5

  Hi, very nice website, cheers!
  ------------------------------------------------------
  Need cheap and reliable hosting? Our shared plans start at $10 for an year and VPS plans for $6/Mo.
  ------------------------------------------------------
  Check here: https://www.good-webhosting.com/

  Was this review helpful to you? 0 of 0 people found this review helpful

 2. 5 out of 5

  Ovo je proizvod fantastičan tko mora ili se želi riješiti kave. Drži budnost, i stoga je dobar za jutarnje rituale razbuđivanja. Tko ima posao gdje se traži konstantna pažnja, i tu čini čuda. Toplo preporučujem!!

  Was this review helpful to you? 0 of 0 people found this review helpful

Show reviews in all languages (2)

Add a review